Leef je Q-You!

Wij vinden persoonlijk contact met mensen en oprechte aandacht en interesse heel belangrijk.

Wij kunnen je in contact brengen met collega's die kunnen begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling op diverse vlakken w.o. loopbaanadvies, werving & selectie, outplacement, re├»ntegratie en coaching. Zij doen dit met veel persoonlijke aandacht en gaan altijd uit de individuele mens, want ieder is uniek en heeft zijn/haar eigen aanpak nodig. Ieder mens heeft een Q-You. Ken jij de jouwe al?

Wij vinden dat je zoveel mogelijk moet genieten van je leven en dat dit veel energie moet opleveren. Dus neem het heft in eigen handen, investeer in bewustwording en persoonlijke groei en kies een toekomst die echt bij je past!
Meer info: Persoonlijke ontwikkeling

Werk moet leuk zijn en energie geven!

Het is belangrijk om jouw eigen wensen te kennen en met mensen in contact te zijn die goed daar naar luisteren. Ook is het prettig als we elkaar spiegelen verder te kijken dan 'jouw eigen neus lang is'.

 

Carriere inspiratie coaching en talent branding

Op zoek naar een (andere) werkplek en toe aan iets anders? Weet je de richting al en is een loopbaanadviestraject teveel van het goede? Wil je jouw idee bespreken met iemand die direct mee kan denken hoe je dit in jouw CV het beste onder woorden kunt brengen en meedenkt hoe je het de wereld in brengt via jouw netwerk? Denk dan eens aan een sessie inspiratie coaching (een inspiratie interview), een mooie investering in jezelf!
Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter