Werkzoekend en/of in beweging? Leef je Q-You!

Wij vinden persoonlijk contact met mensen en oprechte aandacht en interesse heel belangrijk.

Wij hebben collega's die kunnen begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling op diverse vlakken w.o. loopbaanadvies, werving & selectie, outplacement, re├»ntegratie en coaching. Zij doen dit met veel persoonlijke aandacht en gaan altijd uit de individuele mens, want ieder is uniek en heeft zijn/haar eigen aanpak nodig. Ieder mens heeft een Q-You. Ken jij de jouwe al?

Wij vinden dat je zoveel mogelijk moet genieten van je leven en dat dit veel energie moet opleveren. Dus neem het heft in eigen handen, investeer in bewustwording en persoonlijke groei en kies een toekomst die echt bij je past! Meer info: Persoonlijke ontwikkeling

Werk moet leuk zijn en energie geven!

Het is belangrijk om met iemand te praten, die echt moeite doet om naar alle wensen te luisteren. Ook is het prettig als deze persoon zijn of haar expertise toepast om je eventueel verder te laten kijken dan 'jouw eigen neus lang is'.

Wij kijken naar opleiding en ervaring, echter nog belangrijker vinden wij interesses, hobby's, persoonlijke capaciteiten, competenties, kerntalent, persoonlijke doelstellingen en wensen. En natuurlijk helpen we je dit in te passen in de realiteit van alledag. Als jij een baan vindt die helemaal bij jou past dan maak je niet alleen jezelf blij echter ook jouw nieuwe werkgever, die krijgt een zeer gemotiveerde medewerker.

Carriere inspiratie coaching

Op zoek naar een baan en toe aan iets anders? Weet je de richting al en is een loopbaanadviestraject teveel van het goede? Wil je jouw idee bespreken met iemand die direct mee kan denken hoe je dit in jouw CV het beste onder woorden kunt brengen? Denk dan eens aan een sessie inspiratie coaching (een inspiratie interview), een mooie investering in jezelf! Bel gerust, we helpen je er graag bij!
Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter