Ontwikkelvoucher

Ontwikkelvoucher, mee-ontwikkelen met veranderingen.
Neem jezelf bij de hand!

Belangrijke sleutel, in alle veranderingen die gaande zijn, is persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkeling vergroot zelfregie en maakt energie los, die ten goede komt van samenleving en economie.

Om iedereen op een laagdrempelige manier toegang te geven tot persoonlijke ontwikkeling, waarbij het gehele Life Management centraal wordt gezet, zijn wij actief om de gedachten rondom het #ontwikkelvoucher te delen met alle belangrijke stakeholders en projecten bij hen te activeren.

Het voucher kan op verschillende manieren worden ingezet, o.a. voor:
1. Inzetbaarheid
2. Vitaliteit
3. Ontwikkeling

Kortom alle ontwikkelingen die welbevinden in privé én werkomgeving bevorderen.

NB in België heeft men de loopbaancheques, ook in Nederland zijn al diverse vormen van vouchers gecreëerd, die als voorbeeld kunnen dienen. Inmiddels zijn CVN Vakmensen, het Ministerie van SZW en een aantal wetenschappers (transitie, werk, onderwijs) aangesloten om met het gedachtegoed verder aan de slag te gaan.

Lees het hele document: Ontwikkelvoucher
Op social media zijn we te volgen op #Ontwikkelvoucher en #LevenLangOntwikkelen.

Een voorbeeld van een ontwikkelvoucher is de ontwikkelcheque voor de bibliotheekmedewerkers, die is uit te geven bij loopbaanadviseurs van Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals.

De afbeelding is van het project unifying field van (levens)kunstenaars Huub en Adelheid Kortekaas: http://www.huubenadelheid-kortekaas.nl/nl

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter