StroomversnellingArbeidsmarkt

In 2019 zijn we met een samenwerkingsverband gestart onder de naam StroomversnellingArbeidsmarkt en Marjolein Hins is de drijvende kracht hierachter.
Professionals uit praktijk, wetenschap en beleid, met groot publiek en privaat netwerk in arbeidsmarkt en onderwijs. Allen in direct contact met werkgevers en/of werk(zoek)enden bundelen wij onze expertise en ervaring om integrale verbeteringen te realiseren in de arbeidsmarkt. .

Wij werken van burger tot kabinet en verbinden praktijk, wetenschap en beleid d.m.v. innovatieve aanpak. Wij denken pragmatisch strategisch én zetten zaken graag om in 'anders doen', zodat concrete resultaten worden bereikt, die nodig zijn in de arbeidsmarkt anno nu. Vanuit zowel beleid- als praktijkomgevingen worden we ingevlogen om mee te denken én doen en klankbord- en adviesrollen te vervullen.

NB wij zijn een doorontwikkelde versie van het landelijke Q-Search werving & selectienetwerk dat in 2000 door Marjolein Hins werd opgericht. Dat had verschillende type partnerbedrijven. Zij werkten samen om werk(zoek)enden te ontwikkelen en aan werk te helpen. Daarnaast werden werkgevers geholpen met o.a. HRM, werving & selectie, matching en organisatieontwikkeling. Vanaf 2011 gingen veel partners in hun eigen regio samenwerken en hebben wij landelijk en regionaal beleid en wetenschap toegevoegd aan onze dienstverlening.

Inmiddels is de kennis en kunde op verschillende plekken en onder andere initiatieven ingezet en deden we in 2021 een participatief actieonderzoek onder alle stakeholders op gebied van vraag en aanbod. Hierbij staat de werk(zoek)ende centraal. Daar zijn 30 transformaties: De arbeidsmarkt van morgen.

Lees hier meer over hoe de Stroomversnelling Arbeidsmarkt startte en wat onze bedoeling was, die we gezamenlijk overeen kwamen.

#WerkenmetImpact #StroomversnellingArbeidsmarkt
#LevenLangOntwikkelen #CollectiefOntwikkelen #OntwikkelRijk

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter