De Toekomst van Werk - project

Ook in werk is er van alles al veranderd of aan 't veranderen. In de vorm, de inhoud en daarmee ook het begrip werk. Q-Search initieerde in 2014 'de Toekomst van Werk' groep.
Zij vroeg zich af:
Is de essentie van mens en werk en haar context samen te vatten in een visie voor de toekomst, waar mensen en organisaties zich aan vast kunnen houden? Is er een kompas te creëren, waardoor we te midden van alle verandering in staat zijn met overtuiging te kiezen voor een koers die we maatschappelijk waardevol en persoonlijk aantrekkelijk vinden?

Dat bracht ons tot een diepgaand proces van onderzoek waarin ieder met een eigen specifieke achtergrond een bijdrage leverde aan het geheel. Wij presenteren graag het resultaat ter inspiratie en verspreiding: visie 'de Toekomst van Werk'.

Deze visie is inmiddels op veel plekken binnen de arbeidsmarkt verspreid en wordt o.a gebruikt door het project Ontwikkelvoucher (#Ontwikkelvoucher) en binnen omgevingen, die actief zijn met vernieuwing van het sociaal systeem.
Op social media kun je ons ook vinden op #deToekomstvanWerk.

De afbeelding is van het project unifying field van (levens)kunstenaars Huub en Adelheid Kortekaas: http://www.huubenadelheid-kortekaas.nl/nl/


Terug naar Transformational Expertise

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter