Collectief Ontwikkelen met Impact!

'The art of Impact' is de kunst om impact te bereiken vanuit onze natuurlijke aard.
Dit doe je door verbinding en engagement te creëren met jezelf en de ander én zaken in samenhang te organiseren en communiceren.
Vanuit en nieuw gezamenlijk perspectief, inhoud én proces aandacht geven om verandering te bewerkstelligen.
Full Spectrum Change met Collective Impact door Connecting Impact.

Dit vraagt omgevingsbewustzijn en (strategisch) verbinders die weten hoe je (multi-stakeholder) engagement, governance en samenwerking creërt.
Mensen die oprecht contact met andere mensen maken en een creatieve, positieve en ondernemende werkhouding hebben.


"Jullie bevinden je met het gedachtengoed van 'Collectief Ontwikkelen met Impact' aan de leading edge van de ontwikkelingen zoals ik die ken" Herman Wijffels

OntwikkelRijk en Q-Search maken deel uit van een ecosysteem van maatschappelijk betrokken experts uit o.a. cultuur, economie, onderwijs, zorg, wetenschap, overheid, politiek en bedrijfsleven. Sinds 2000 actief met integrale ontwikkeling, samenwerking en gelijkwaardig leiderschap. Zij ontwikkelen met elkaar inzichten en aanpakken om collective impact te bereiken.NB De kunst van het creëren van impact d.m.v. 'Collectief Ontwikkelen' kan in alle omgevingen en organisaties worden toegepast, publiek en privaat. Zij legt de basis voor duurzame (inzetbaarheid) en inclusieve organisatie(s) en een gezonde samenleving.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter