Ondernemend NL bewust in beweging

Leerdam, 25 februari 2010

Geachte lezer,

Eind november 2009 merkte ik aan mezelf dat ik me druk maakte over de situatie waar ondernemend Nederland zich in bevindt. In plaats van te gaan wachten en toezien ben ik een club van betrokken mensen, uit diverse hoeken met verstand van en belang bij een goed ondernemersklimaat, gaan benaderen met de vraag of zij het met me eens waren en mee wilden denken over oplossingen.

Hieruit ontstond een projectgroep: Ondernemend NL bewust in beweging. Een samenwerking tussen Kamer van Koophandel Nederland, MM&P boardroomcounseling, PZO Platform Zelfstandig Ondernemers, Q-Search en Stichting Continu verbeteren in het MKB.

Uit de bevindingen van onze gewone en telefoongesprekken hebben wij een stuk samengesteld dat inzicht geeft wat volgens ons de basis voor het aanjagen van de economie zou moeten zijn. En het leuke is dat deze, in onze ogen noodzakelijke, basisinsteek betrekkelijk goedkoop is, reeds in ieders bezit en snel toepasbaar. Eenmaal ontwikkeld kunnen daardoor overige ontwikkelingen ook veel goedkoper dan normaal plaatsvinden. 

Als u clickt op de volgende link dan opent het document zich voor u: Ondernemend NL bewust in beweging.

Wij denken dat de huidige economische situatie een verandering in het denken vergt én een daadkrachtige aanpak. Wij bevelen onze notitie dan ook graag bij u aan.
Ook voor ondernemers en bedrijven is het zinvol om zich eens te verdiepen in onze bevindingen.

Wij wensen ons allen een florerende economie toe!

Hartelijke groet,

Marjolein Hins 
Initiator en directeur Q-Search
Namens alle betrokkenen van Ondernemend NL bewust in beweging:

Kamer van Koophandel Nederland
MM&P boardroomcounseling
PZO Platform Zelfstandig Ondernemers
Q-Search
Stichting Continu verbeteren in het MKB

 

NB dit project roept zeer positieve reacties op van ondernemers, bestuurders en overheidsorganen. Zij zeggen: goed stuk, en wat nu? Dus leiders uit allerlei hoeken hebben interesse om ermee aan de slag te gaan. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met Marjolein Hins.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter