De afgelopen tijd werden een paar mooie concepten, workshops en bijeenkomsten opgelijnd door relaties in mijn netwerk. Die wil ik graag met je delen, omdat ze allen bijzonder zijn.
Veelal nieuw qua vorm en met een duurzame, menselijke insteek en toekomstige kijk op werken, wonen en samen leven.

Verder werk ik momenteel nog steeds aan leuke projecten in de (Europese) arbeidsmarkt en ben ik samen met partners actief met o.a. ons programma 'Verbinding in de praktijk'. Dit helpt organisaties beter te communiceren en vanuit verbinding samen te werken.
Vragen of zelf iemand nodig? Bel me gerust!

Ik wens je veel leesplezier!

WijThorbecke - 29 mei 2013

Anno 2013 zijn er meer mogelijkheden dan een rood potlood en een stemformulier om je mening kenbaar te maken.Tegenwoordig zijn we beter op de hoogte, kunnen we zelf meedenken en hebben een schat aan communicatiemogelijkheden. Bij WijThorbecke denkt men, bevestigd door geluiden in de samenleving, dat de politiek met haar tijd mee moet. Het is tijd voor een nieuw politiek-bestuurlijk bestel. En dat gaan wij samen uitvinden!

Locatie: Paxx Ede (vervoer van Ede-station wordt verzorgd)
Eigen bijdrage: € 20,00 per persoon (inclusief drankjes gedurende de dag en het diner)
Aanvang: 12.00 inloop en registratie, 13.00 start van het programma. Om 20.00 is het programma afgelopen, maar we nodigen je van harte uit om nog na te praten onder het genot van een drankje.
Meer informatie en inschrijven: klik hier voor de site van WijThorbecke.

APK voor Vastgoed en Academie - voorlichtingsbijeenkomst 5 juni 2013
Een innovatief project, dat op dit moment volop in ontwikkeling is: APK voor Vastgoed® en de APK voor Vastgoed Academie (AVVA).

Voor wie banden heeft met de bouw(wereld) c.q. interesse in duurzame inzetbaarheid, of mensen kent in zijn eigen netwerk voor wie werken voor APK voor Vastgoed (ZZP-franchiseformule) c.q. geschoold worden via de APK voor Vastgoed Academie interessant kan is.

Op 5 juni 2013 aanstaande organiseert de APK voor Vastgoed een voorlichtingsdag in Amersfoort: ik nodig je dan ook van harte uit om potentieel geïnteresseerden te wijzen op de mogelijkheid van deelname aan deze dag. Meer informatie tref je hier aan en op de website van APK voor Vastgoed.
Summercourse 'spiritual innovation' - 1 t/m 5 juli 2013
Deze tijd vraagt andere wijzen van leven en bedrijven organiseren en leiden.
Deze summercourse is geschikt voor wie openstaat voor een nieuwe wijze van het leiden van bedrijven. Spiritual innovation en nieuwe methoden voor management om meer authentiek en effectief ondernemer te worden.
Data: 1 t/m 5 juli 2013. Locatie: Nyenrode Business University
Kosten € 600,- incl. lunches en € 875,- incl. ontbij/lunch/diners en overnachtingen (er is geen BTW van toepassing op deze opleiding).

Klik op de link Spiritual Innovation voor meer informatie.
Klik hier voor een impressie van de cursus van vorig jaar, deze is verwerkt in deze 1/2 uur durende tv-docu.
Weekend trip social media 'Sailing the Cloud' - 2x in juli 2013
Leren, zeilen en genieten!
Voor mensen die graag een weekend alleen of als koppel op pad gaan en nog steeds ietwat weifelend tegen al het social media & cloud computing geweld aankijken. Voor hen is het bedoeld. Ook de manager of ondernemer die stiekem toch nog niet goed weet wat hij er mee aan moet krijgt de antwoorden die hij nodig heeft. Een zeer persoonlijk begeleid trainingsweekend in een superomgeving en met geweldige catering.

De trainingsdagen zijn 19-20-21 juli en 26-27-28 juli, dus het weer zou ook mee moeten werken!
Kosten € 910,- ex BTW en incl. hotels, boot, BBQ, workshops en begeleiders.
Klik op de link Social Media Workshops weekend voor meer informatie!
En wil je deze mail doorsturen naar jouw relaties? Heel graag!
Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613
Profiel algemeen
Profiel LinkedIn

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter