Crowdfunding....

van films

tot stoombroodjes!

 


Nu het steeds lastiger is om bij banken financiering te krijgen neemt het fenomeen crowdfunding enorm toe. Dat kon je ook lezen in de Telegraaf van 14 augustus.
In het volgende filmpje kunt je zien hoe en waarom crowdfunding werkt en als je de 10 beste crowdfunding projecten van 2011 wilt zien klik je op deze link.

Nieuwe crowfund-projecten: Deep Look (o.a. Paul de Blot) en Innocent Rolls

Persoonlijke en betrouwbare relaties uit mijn netwerk zijn momenteel ook op deze manier hun financiering aan 't regelen. Ik deel je graag hun projecten, zodat jij ook mee kunt doen!

Deep Look is het project van Veysi: hij gaat 10 filmportretten van mensen maken en een ervan wordt van Paul de Blot.
Veysi is een bijzondere man, die kijken en filmen op een speciale en andere manier heeft beleefd dan wij. Lees meer over hem en Deep Look op zijn projectpagina bij Voordekunst.

Innocent Rolls is het project van Pure Helfred, om de wereld een meer verantwoordelijke snack aan te bieden.
Helfred heeft ruime (internationale) ervaring als bakker en chef kok en 10 jaar als adviseur voor de horeca en wil iets ibrengen dat duurzaam en puur is.
Binnen een aantal dagen is zijn investeringproject te vinden op de website van Symbid. Neem dus binnenkort hier een kijkje op en investeer mee in dit prachtige food concept.

Meer weten over crowdfunding?

Simon Douw is een van de pioniers in Nederland op het gebied van crowdfunding en geeft samen met Gijsbert Koren heel leuke en informatief goede workshops.
Regelmatig beantwoorden Douw&Koren via een online show (#crowdfundinglab) live de vragen over crowdfunding die je via chat stelt. Voor meer info: klik hier.
En natuurlijk kun je hen als adviseur inschakelen of hun handboekje aanschaffen.

WEconomy en zuivere verbindingen

Crowdfunding is typisch een financieringsvorm die past bij de zuivere en transparante verbindingen die we nodig hebben om een duurzame samenleving te organiseren, die goed is voor iedereen. Zoals je wellicht weet schreef ik er samen met de sociale innovatie groep een artikel over. De inhoud van het artikel wordt verwerkt in een boek dat volgend jaar zal verschijnen:
Werken aan de WEconomy: Duurzaamheid coƶperatief organiseren'.

Daar is dit ook een voorbeeld van, want wij verbinden talenten van verschillende mensen en organisaties tot een nieuw geheel, zodat we allemaal doen waar we goed in zijn en jij weet waar jouw geld direct in wordt geĆÆnvesteerd. Wij vinden het fijn als je mee gaat financieren in Deep Look of Innocent Rolls of je laat informeren of adviseren door Douw&Koren.
En leuk als je in dat geval laat weten dat je hen via Q-Search hebt gevonden.


Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613

Q-Search
Overheicop 31
4143 KW Leerdam

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter