De verbinding tussen....

Desmond Tutu en

vrije energie!
 
Het doet ertoe..... zegt Tutu..... luister, kijk en laat je raken!

Afgelopen periode was Desmond Tutu in ons land. Hij gaf o.a. een mooi interview bij het t.v.-programma College Tour. Ik werd er door een vriend op gewezen en wij waren beiden enorm geraakt. Gun jezelf de tijd er ook naar te kijken, het is echt een aanrader!

Als je hem eenvoudig hoort uitleggen dat 't eigenlijk alleen maar gaat om 'eerlijk zullen we alles delen' om weer rijkdom te creëren in ons leven, zullen we daar dan gewoon morgen alsjeblieft mee beginnen.... met z'n allen?!

Het gesprek duurt 45 minuten, je kunt het vinden door te klikken op deze link naar het interview.
En als je echt denkt niet voldoende tijd daarvoor te hebben, pak dan minstens minuut 23:21 - 25:04 mee, en luister en kijk naar zijn prachtige verhaal over de hemel en de hel.

Vrije energie voor een rijke economie én een gezond leven - Breaktrough Energy Event

En om te zorgen dat we alles makkelijker kunnen delen is het wellicht handig dat we resources op onze aarde toegankelijk maken, die betaalbaar zijn voor iedereen.

Een van de technologiën waar al ongeveer 100 jaar onderzoek naar is gedaan is de denkwereld van de vrije energie. Fernando Vossa legt 't kort uit in dit filmpje. De sociale innovatie groep schreef er al over in het onderdeel, van schaarste naar overvloed, op pagina 12 van haar artikel van mei jl.

Alle internationale spelers op dit gebied zijn op 9, 10 en 11 november 2012 bijeen op een 3-daags congres in Nederland: Breaktrough Energy Movement.
Wil je alvast een blik werpen op de sprekers, klik dan hier.
Of ga gelijk naar de inschrijfpagina, voor de prijs hoef je 't niet te laten!

Stuur deze mail graag door als je denkt dat een ander er ook energie van krijgt!

Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613

Q-Search
Overheicop 31
4143 KW Leerdam

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter