Symposium Nieuwe Business Modellen 28 juni

O.l.v. hoogleraar Jan Jonker, met medewerking van zijn studenten.
Duurzaam ondernemen is een steeds belangrijkere uitdaging voor organisaties. Om dit mogelijk te maken zijn Nieuwe Business Modellen nodig. Deze gaan over nieuwe vormen van waardecreatie.

Op vrijdag 28 juni vindt een symposium over Nieuwe Business Modellen plaats. De uitkomsten van een tweede onderzoek worden gepresenteerd. Het onderzoek, alle 170 (!) aangemelde cases en de ruim 30 verdiepende interviews met de meest aansprekende Nieuwe Business Modellen worden gebundeld in een boek dat u uitgereikt krijgt tijdens het symposium. In het boek staan ook tips en tools voor het (verder) professionaliseren van bedrijfsvoering.

Vrijdag 28 juni Radboud Universiteit Nijmegen, 13.00 - 17.00 uur, kosten € 125,- incl. BTW.
Kijk voor meer informatie op de website van het symposium.

EU burgerinitiatief Basisinkomen

Een nieuw soort 'business model' voor landen is het basisinkomen. Als we dit zouden invoeren zou dit burgers in Europa de mogelijkheid geven om vanuit vrijheid richting te geven aan hun eigen leven, zodat we onze passie kunnen realiseren en die keuzes maken die bij ons passen, omdat geld van ondergeschikt belang wordt. Natuurlijk vraagt dit om anders naar ons Europese sociale en economische stelsel te kijken, net als alle nieuwe business modellen daarom vragen.
Een kort Youtube filmpje van 3 minuten op de website legt uit wat het gedachtengoed erachter is.
Voor meer informatie kun je ook naar de website van www.basisinkomen.nl of ga je naar deze blog voor een rijtje met voordelen.

Wil je jouw steun betuigen aan dit initiatief? Dan kun je klikken op Basicincome 2013. Daar is men bezig om 1 miljoen handtekeningen te verzamelen, zodat het direct op de Europese agenda gezet kan worden.

Werk en scholing bouw - 19 juni: APK voor Vastgoed Academie

Voor werkzoekenden in de bouw en mensen die willen (om)scholen naar integraal vastgoed inspecteur woningen/MKB  is op 19 juni de informatiebijeenkomst van APK voor Vastgoed Academie.

Meer informatie is ook te vinden in de flyer informatiebijeenkomst.

Nieuwe LinkedIn groep en trainingen in juli
Je kunt je natuurlijk ook meteen even aanmelden bij de nieuwe LinkedIn groep 'Werk kansen - samen actief werken aan werk' en daar de informatie over AVVA lezen.

Voor de summercourses in juli kun je hier alle informatie vinden.

Ken je mensen voor wie dit interessant is, stuur deze mail dan graag door!
Zij kunnen zich dan via de nieuwsbrieven-optie op onze website abonneren, of mij een mail sturen, als ze de nieuwsmailingen rechtstreeks willen ontvangen.

Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter