Starteams


en


kantoorgeheimen

 
Starteams

Q-Search heeft een aantal netwerk-organisatievormen gehad, doorleefd en goed leren kennen. Inmiddels hebben we ook een helder beeld wat een starteam onderscheid van een zelfsturend team. Deze kennis en ervaring is mede opgedaan en ontwikkeld met partners Valéry Oude Groen en Joyce Ronda en het uitgebreide (leer) netwerk van Center of global transformation. Samenwerkingspartner Charistar maakt louter gebruik van starteams. Ook zij vormen teams van diverse kerntalenten (stars) die hun krachten bundelen rondom een vraagstuk: shared values for collective impact.
Onlangs werd door NSvP Innovatief in Werk gevraagd een artikel te schrijven waarin wij uitleggen wat een starteam is en zo essentieel anders maakt. Dat gaan we met dit geweldige starteam doen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat werken in starteams de toekomstige manier van werken is. We houden je op de hoogte en bel gerust als je nu al meer wilt weten!

Kantoorgeheimen

Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap: op een integere manier werken vanuit gelijkwaardige verbinding met ieders kracht als uitgangspunt. Het is superbelangrijk de kracht van de vernieuwers in organisaties tot wasdom te laten komen. Daarmee is dit boek een aanrader voor elke business leader om te lezen en aan haar/zijn personeel te geven!
De quote die ik voor het boek 'Kantoorgeheimen' van Linda en Carla van der Wal schreef, dat gisteren uitkwam. Als je hier klikt, vind je naast een beschrijving van het boek ook de andere quotes o.a. van Herman Wijffels en Willem Lageweg!

Je kunt het boek direct bestellen bij Managementboek door op deze link te klikken!
Wil je echter eerst een idee krijgen waar 't boek over gaat, dan is het ook mogelijk om op de website het eerste deel gratis te downloaden.

Ken je mensen voor wie dit interessant is, stuur deze mail dan graag door!

Zij kunnen zich dan via de nieuwsbrieven-optie op onze website abonneren, of mij een mail sturen, als ze de nieuwsmailingen rechtstreeks willen ontvangen.

Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613
Klik hier voor profiel en talenten of hier voor info en publicaties op LinkedIn.

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.


Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter