Verbinding,

Communicatie

en ruimte ->

Innovatieve coöperatie

Een bewogen en bijzonder jaar

2013 was een bewogen jaar voor velen, zo ook voor mij. Een bijzonder jaar, met mooie en grappige momenten, verdrietige doch bijzondere gebeurtenissen en indrukwekkende ervaringen. Samenwerking met energie-gevende mensen gecreëerd en nog beter geleerd de bij mijn talent passende zaken te onderscheiden. Een jaar van kiezen, ervaren, groeien en loslaten.

Naast mijn activiteiten als belangenbehartiger voor Noloc, de Vereniging voor loopbaanprofessionals, was ik in 2013 druk met activiteiten die allemaal gingen over (strategische) verbinding creëren. Van beter samen werken in de arbeidsmarkt tot mensen zichzelf beter laten leren kennen. Van hoog abstract niveau voor artikelen schrijven en presentaties geven tot aan in persoonlijk contact met mensen tijdens bijeenkomsten, seminars en workshops. Het draaide allemaal om bewustwording, inzichten delen en verbetering van de communicatie met jezelf en/of een ander. Waardoor ruimte voor beweging, innovatie en groei ontstaat. Door te klikken op de link Nieuws en info (onderdeel 2012-2013) kun je er alles over lezen en foto's bekijken.

Fijne feestdagen en veel lichtheid gewenst voor 2014!
Voor de feestdagen wens ik je veel warme en genieten met jouw familie en dierbaren of heerlijk cocoonen met jezelf. En laten we 2014 een stuk minder zwaar maken en onszelf zijn, vandaar dat ik lichtheid wens. Als we allemaal een beetje lichter kunnen denken en doen, voelen we ons ook ruimer en vrijer om de dingen anders te zien en aan te pakken.
Geel en snel - positieve aandacht voor autisme - 30 maart 2014

Een prachtig voorbeeld van zo'n licht en positieve aanpak is Geel en Snel. Een coöperatief project dat sponsors zoekt om haar doelstelling te realiseren: positieve aandacht voor autisme en daardoor € 100.000 ophalen voor vernieuwende projecten rondom autisme. Op de website van Geel en Snel kun je alles lezen en je aanmelden als deelnemer, sponsor of hoofdsponsor. En mocht je nog meer ideeën hebben en met de organisatie in contact willen komen, laat het me dan weten, dan zal ik jou van harte met hen verbinden!

Ken je mensen voor wie dit interessant is, stuur deze mail dan graag door!
Zij kunnen zich dan via de nieuwsbrieven-optie op onze website abonneren, of mij een mail sturen, als ze de nieuwsmailingen rechtstreeks willen ontvangen.

Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter