Verschilmakers

en

de toekomst van werk

 

 
Starteams geven innovatie, energie en toegevoegde waarde

Inmiddels is het artikel over Starteams verschenen dat wij op verzoek van NSvP innovatief in werk schreven. De komende periode gaan wij door met verhalen en informatie delen over Starteams, zodat het vanzelf verder gaat leven in de praktijk bij bedrijven en bijv. ook bij sociale wijkteams en projecten.

Een Starteam onderscheidt zich van een zelfsturend team en is dé nabije toekomst in alle organisatievormen.
De kennis en ervaring is mede opgedaan en ontwikkeld met partners o.a. Valéry Oude Groen en Pien D'Ailly en het uitgebreide (leer) netwerk van Q-Search. Samenwerkingspartner Charistar maakt louter gebruik van starteams. Ook zij vormen teams van diverse kerntalenten (stars) die hun krachten bundelen rondom een vraagstuk: shared values for collective impact.

Verschilmakers
Verschilmakers
De kracht van de werkvloer en goede relaties!


In deze workshop delen we de nieuwste inzichten op de ontwikkelingen voor de toekomst en kijken we met elkaar naar de tools (mindset) die je nodig hebt om effectief te zijn én het verschil te maken, dat zo nodig is in deze tijd.
Motto: hoe kun jij verschil maken voor de toekomst!

Door Linda Van der Wal en Marjolein Hins.
Info klik op Verschilmakers.
Datum: 27 juni 2014, 14.00-16.00 uur, dan start een gezamenlijke borrel.
Locatie: Seats2Meet Strijp-S, Apparatenfabriek Torenallee 24 in Eindhoven
Kosten: jouw energie, een open houding en nieuwsgierigheid
Inschrijven? Leuk als je erbij bent, klik hier!
Waar is Bert?

Vorige keer vertelde ik over de quote die ik voor het boek 'Kantoorgeheimen' van Linda en Carla van der Wal schreef. Als je hier klikt, vind je naast een beschrijving van het boek ook de andere quotes van o.a. Herman Wijffels en Willem Lageweg.

Inmiddels wordt het gedachtengoed om de vele harde werkers, teamspelers en vernieuwers op de werkvloer te promoten ondersteund met een prachtige campagne: waarisbert.nl. Leuk als jij er ook aan mee doet!

Mocht je direct het boek willen bestellen, dan kan dat bij Managementboek door op deze link te klikken! Wil je echter eerst een idee krijgen waar 't gedachtengoed over gaat, dan is het ook mogelijk om op de website het eerste deel gratis te downloaden.

De toekomst van werk

De toekomst van werk, onze relatie tot werk en als we dan werken hoe organiseer je dat dan?
Samen met een gezelschap van genodigden uit het netwerk van source2source en Center of global transformation gaan we op 4 juni aan de slag met deze vragen bij een wijsheid-tafel, die werd geinitieerd door Hans Kooistra, die al jaren alle ontwikkelingen op het gebied van techniek volgt en nadenkt over hoe dit invloed heeft op onze (wereldwijde) economie en ons werk. Hij vertelt de drivers van de verandering en hierna gaan wij de wijsheid van de aanwezigen aanspreken om te komen tot inzichen en aanzetten tot verandering. Uitkomsten worden gebundeld en gedeeld. En natuurlijk zullen wij deze ook weer met jou delen!

Ken je mensen voor wie dit interessant is, stuur deze mail dan graag door!

Zij kunnen zich dan via de nieuwsbrieven-optie op onze website abonneren, of mij een mail sturen, als ze de nieuwsmailingen rechtstreeks willen ontvangen.

Hartelijke groeten,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613
Klik hier voor profiel en talenten of hier voor info en publicaties op LinkedIn.

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.


Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter