Werken aan de WEconomy

Het jaar leek niet voorbij te gaan en opeens zitten we nu in december.
In mei schreven wij een artikel voor Duurzaam Organiseren -> Doen! en nu is dit opgenomen in het boek Werken aan de WEconomy. Het boek komt op 1 februari uit.

Het groeiend aantal lastige vraagstukken waar we voor staan is niet meer op te lossen vanuit het ‘oude denken'. Organisatievormen die alleen nog lineair produceren, zijn niet houdbaar. Daarvoor in de plaats komen circulaire vormen: organisatievormen meer gericht op een menselijke maat, op samen waarde creëren en gemeenschappelijkheid. Hoe we die nieuwe vormen creëren leest u in Werken aan de WEconomy.

Symposium over WEconomy

31 auteurs leverden een bijdrage aan het boek. Dit leidde tot inspirerende denkbeelden, nieuwe praktijken en veranderingen die leiden tot de WEconomy.
Het boek is de inspiratiebron voor een gelijknamig symposium, dat op vrijdag 1 februari zal plaatsvinden. Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.weconomy.nu.

Tijdens het symposium geven sprekers inzicht en inspiratie in hoe je als bedrijf én als individu anders kunt kijken. Jan Jonker verkent de inspirerende denkbeelden die de beweging van Iconomy naar WEconomy hebben gestart met mooie voorbeelden uit de praktijk en tools die de transitie vorm kunnen geven. Met de auteurs van het boek en de deelnemers identificeren we wat de doorbraken zijn voor het realiseren van de WEconomy. In interactie vertaal je dat naar ‘doen’: wat betekent dit voor jezelf, voor de samenwerking met anderen en voor onze maatschappij.

Er zijn 200 plaatsen beschikbaar en je kunt je vanaf vandaag inschrijven.
Wellicht ook een leuk idee mocht je nog op zoek zijn naar een origineel kerstcadeau!
En wil je alleen het boek bestellen dan kan dat natuurlijk ook, klik hier.

Nieuwe huisstijl door samen werken in de WEconomy

Zoals je wellicht opvalt is deze mailing in een nieuwe huisstijl.
Het logo is door Rens ten Hagen ontworpen en door Drukkerij Leeflang en Otys zijn het drukwerk en 't logo resp. de website prachtig verder vormgegeven. En op de wijze zoals de WEconomy werkt, vanuit samen werken, delen, elkaar iets gunnen en a-synchrone wederkerigheid.
Ik dank deze geweldige zakenrelaties uit het diepste van mijn hart voor hun klantgerichte houding en hun persoonlijke en professionele kerntalent, meedenken en steun.

Zoals ik ook graag alle betrokkenen van het boek en het symposium wil bedanken hiervoor.
Met elkaar krijgen we gewoon zaken voor elkaar, die anders niet lukken!

Fijne feestdagen en een relaxte overgang naar de WEconomy in 2013!
Veel genieten met jouw dierbaren in verbondenheid met de wereld om je heen.
En wil je deze mail doorsturen naar hen? Heel graag!

Hartelijke groeten, en tot ziens op 1 februari, namens alle betrokkenen,
Marjolein Hins

Mobiel: 06-51242613

P.S. geen interesse meer in deze info? Laat het me even weten! Dan verwijder ik je naam uit de verzendlijst.

 

www.source2source.net/WP

Powered by OTYS Recruiting Technology Linkedin Twitter